Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Processat un professor per pressumptes abusos sexuals
  • CA

Causa penal oberta contra un professor per presumpets abusos sexuals a un menor Barcelona. A més, l’home era l’entrenador de futbol i el marit de la mare de la suposada víctima. El jutge que investiga el cas, el titular d’Instrucció 6 de Barcelona, considera creïble el relat del denunciant, que aleshores tenia entre 12 i 14 anys, “per la seva claredat, espontaneïtat, lògica i coherència”, tal com ha avançat El Periódico.

Els fets es remunten entre els anys 2010 i 2012, quan la víctima va patir, “en moltes ocasions” tocaments per part del professor. A més, segons el relat de fets de la suposada víctima, aquest home li hauria imposat masturbar-se davant seu, mentre ell també ho feia. També li hauria exigit masturbar-lo i demanat mantenir relacions sexuals amb ell.

Durant aquests dos anys “li hauria colpejat, amenaçat amb armes blanques i contundents, castigat gratuïtament i humiliat”, fet que figuren a l’auto i al qual ha tingut accés Europa Press. Els fets s’haurien produït a l’interior de l’escola, al domicili familiar i de viatge.

A partir d’aquesta denúncia el jutge investiga a aquest docent per presumpta agressió sexual i el cita a declarar com a investigat. El presumpte agressor té també una altra causa judicial oberta per haver comès suposadament el mateix delicte quan era professor en una altra escola de Sant Cugat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa