Causa penal oberta contra un professor per presumpets abusos sexuals a un menor Barcelona. A més, l’home era l’entrenador de futbol i el marit de la mare de la suposada víctima. El jutge que investiga el cas, el titular d’Instrucció 6 de Barcelona, considera creïble el relat del denunciant, que aleshores tenia entre 12 i 14 anys, “per la seva claredat, espontaneïtat, lògica i coherència”, tal com ha avançat El Periódico.

Els fets es remunten entre els anys 2010 i 2012, quan la víctima va patir, “en moltes ocasions” tocaments per part del professor. A més, segons el relat de fets de la suposada víctima, aquest home li hauria imposat masturbar-se davant seu, mentre ell també ho feia. També li hauria exigit masturbar-lo i demanat mantenir relacions sexuals amb ell.

Durant aquests dos anys “li hauria colpejat, amenaçat amb armes blanques i contundents, castigat gratuïtament i humiliat”, fet que figuren a l’auto i al qual ha tingut accés Europa Press. Els fets s’haurien produït a l’interior de l’escola, al domicili familiar i de viatge.

A partir d’aquesta denúncia el jutge investiga a aquest docent per presumpta agressió sexual i el cita a declarar com a investigat. El presumpte agressor té també una altra causa judicial oberta per haver comès suposadament el mateix delicte quan era professor en una altra escola de Sant Cugat.

Nou comentari