Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Previsió meteorològica per al cap de setmana a Barcelona: 12 i 13 de febrer
  • CA

Aquest dissabte i diumenge ja podeu dir adeu al solet de migdia. El Servei Meteorològic de Catalunya ens avança una previsió amb caigudes de la temperatura d’entre 4 i 5 grans en les hores centrals del dia. Dels 13-14 grans d’aquest divendres a migdia passarem als 9-12 de dissabte i diumenge entre les 11h i les 17h, i sense sol, a diferència de divendres.

Això sí, si voleu passejar o anar a la platja a practicar esport o relaxar-vos, el vent bufarà molt suau, amb velocitats entre els 2 i els 10 quilòmetres per hora dissabte, i diumenge pujarà a ratxes entre els 17 i els 25 quilòmetres per hora.

Un cap de setmana rúfol

De fet, dissabte i diumenge de matinada podrien caure quatre gotes, que refrescaran una mica, i en tot cas, el cap de setmana serà rúfol i no veurem lluir una mica el sol fins diumenge cap a les 15h, quan la temperatura pot pujar fins als 14-15 graus, però a les 18h ja tornarà a baixar fins als 12 graus.

Previsió del MeteoCat per als propers dies a Barcelona

Ja de cara a la setmana vinent, es recuperen una mica les temperatures, si bé dilluns la probabilitat de pluja es trobarà en el punt més alt de tota la setmana. Arrencarem la setmana laboral amb una temperatura mínima de 9 graus i una màxima de 16, amb sol i núvols. A partir de dimecres desapareixen els núvols i torna el sol, amb temperatures que a finals de setmana s’enfilaran a màxims de 17 graus i les mínimes es mantindran en els 9 graus.

Sigui com sigui, les temperartures seran força suaus tenint en compte que som a l’hivern! A tall d’exemple, ara fa 20 anys, a Barcelona latemperatura mitjana del mes de febrer va ser de mínimes de 9,2 graus i màximes de 15 graus,. Aquell mes de 2002, la temperatura mínima registrada a la ciutat va ser de 6,2 graus i la màxima de 22 graus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa