Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Méteo | Ni sol ni pluja el cap de setmana
  • CA
Amb la col·laboració de

Què ens espera aquest cap de setmana que acomiada el novembre i dona pas al darrer mes de l’any? Segons la previsió del Meteocat, aquest dissabte la temperatura mínima baixarà lleugerament, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més baixa. A tot el país s’espera un cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims que circularan d’oest a est al llarg de tota la jornada, si bé també n’arribaran de mitjans, especialment a la meitat nord. A banda, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts del nord de la depressió Central i del prelitoral sud.

Barcelona, sense pluja i amb poc sol

A la capital del país, les temperatures màximes per a aquest dissabte no passaran dels 18 graus, i el sol només farà una breu aparició entre les 15h i les 14h aproximadament. Abans de migdia, temperatura fresca amb entre 11 i 14 graus. No hi ha risc de pluja i sí que tindrem una mica de vent, amb ratxes que poden arribar als 13km/h. En tot cas, l’ambient serà fresc, sobretot durant els primeres hores del matí.

Pel que fa a diumenge, tampoc no hi ha risc de precipitació, però farà més fresca que dissabte, perquè les màximes baixen fins als 16 graus i el sol no té prevista cap aparició, ni tan sols a la franja de migdia. Per contra, el vent bufarà més fluix i pràcticament no tindrà incidència.

La pluja es farà esperar

Si ens centrem en la previsió a partir de dilluns, la pluja no es deixarà veure fins divendres, 2 de desembre, en què el Meteocat dona una probabilitat de precipitació alta, amb mínimes de 9 graus i màximes de 16. Però arrencarem la setmana amb més calma, 17 de màxima i 10 de mínima, mentre que dimarts i dimecres seran els dies més freds amb mínimes de 7 graus. Un assaig de com serà l’hivern, però una temperatura que es correspondria amb la normalitat d’un mes de desembre. Ara sí, sembla que el fred arriba per quedar-se una temporada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa