Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El presumpte agressor de la pallissa racista de la Sagrera s’entrega als Mossos
  • CA

El sospitós d’haver clavat una pallissa a dos nois a la Sagrera, amb components racistes segons el relat de les víctimes, s’ha lliurat als Mossos d’Esquadra gairebé dues setmanes després dels fets. La policia l’ha detingut i manté la investigació oberta per aclarir tots els detalls del cas.

Segons ha sabut el TOT Barcelona, el detingut és un instructor d’una disciplina de combat que treballa en un gimnàs de la zona. El van assenyalar les dues víctimes i també un testimoni.

El relat dels dos nois, de 18 anys i veïns del barri de Navas, indica que el sospitós, un home corpulent els va abordar quan eren en un caixer automàtic del carrer Olesa, a la cantonada amb el carrer Garcilaso, el dimarts 7 de gener al migdia. Ells van intentar defensar-se i, durant l’enfrontament, l’atacant els hauria insultat i pronunciat l’expressió “negro de mierda”, fet que ha motivat que els Mossos d’Esquadra hagin enviat el cas a la fiscalia de delictes d’odi.

Una de les víctimes, la que va quedar ferida més greument, és de família marroquí i  membre dels escoltes del Centre Cultural Islàmic del Clot, i l’altre, Mohamed, amb el qual va poder parlar el TOT Barcelona, és d’origen senegalès i de raça negra. El jove de família marroquí, Raid Houmms, va patir un traumatisme cranial i va estar en coma unes hores, segons va explicar el seu entorn. Dies després va poder sortir de l’hospital per continuar la recuperació a casa.

Dos dies després de l’atac, veïns de la Sagrera, amics i familiars dels dos nois i membres de l’entitat Unitat contra el Racisme van fer una protesta de rebuig de l’agressió.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: un tipo que vive en Tabarnia a gener 21, 2020 | 15:27
    un tipo que vive en Tabarnia gener 21, 2020 | 15:27
    CAP PROBLEMA SI ES UN CVOTAN DE CUANSEVOL PARTIT CONSTITUCIONALISTA, NO PASSARA RES, AQUEST ES UN GRAN PATRIOTA, ES CURT PERO PATRIOTA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa