Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presumpta agressió ultra a les portes de l’Hospital Vall d’Hebron
  • CA

El vestíbul d’accés a l’hospital Vall d’Hebron hauria estat l’escenari aquest divendres nit d’una presumpta agressió ultra. La plataforma anticarteristes HelpersBCN ha difós un vídeo publicat al fòrum de hooligans de futbol MDM, on es veu a dos nois saludar a un tercer a les escales de l’hospital i agredir-lo a cops de puny sense cap provocació prèvia.

Els agressors, que segons HelpersBCN i MDM serien membres dels Boixos Nois del Barça, identifiquen a la víctima com a ‘Freddy’, un històric líder de les Brigadas Blanquiazules del RCD Espanyol. Després de rebre uns quants cops, l’agredit aconsegueix escapolir-se i marxa per les escales mecàniques del vestíbul, mentre els agressors l’insulten i se’n riuen.

Fonts dels Mossos d’Esquadra expliquen al TOT Barcelona que no s’ha presentat cap denúncia per aquests fets i que, tot i que les imatges mostren clarament l’existència d’una agressió i el lloc on es produeix, no poden confirmar la veracitat de la data. L’Hospital de la Vall d’Hebron tampoc té constància dels fets.

Diversos fòrums, webs i perfils a les xarxes socials mostren que els darrers dies grups ultra de les dues aficions han impulsat campanyes solidàries amb els principals hospitals de l’àrea metropolitana de Barcelona, com Bellvitge o la Vall d’Hebron. Els dos grups, segons apunten aquestes informacions, haurien coincidit aquesta setmana a la Vall d’Hebron per portar menjar als sanitaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa