A presó per atracar a punta de navalla 7 botigues de l’Eixample

Hi anava en horaris de poca afluència i amenaçava els treballadors perquè li donessin la recaptació en efectiu

Els Mossos d’Esquadra han detingut un atracador per atracar 7 comerços del barri de Fort Pienc (Eixample). N’amenaçava els treballadors amb una navalla o un cúter perquè li donessin diners en efectiu. Entrava als comerços just quan acabaven d’obrir o en horaris de poca afluència de clients. No tenia antecedents i ja ha ingressat a presó.

La policia catalana el va detenir dijous després de crear un dispositiu de cerca, arran dels 5 primers robatoris. Havia atracat dues botigues el matí el 22 de gener, dos més el 19 de desembre i un primer el 16 de desembre. L’home té 39 anys, té nacionalitat espanyola i és veí de Barcelona. “Vivia prop de la zona on cometia els delictes, factor que l’ajudava a l’hora de desaparèixer de la via pública i a més poder canviar-se de roba o aspecte, dificultant tot plegat la seva identificació i localització”, expliquen els Mossos d’Esquadra en un comunicat.

 

 

El dia de la deteció va atracar una farmàcia i un supermercat entre les 15:30 hores i les 17 hores a la mateixa zona i amb el mateix modus operandi, fins que un dels agents de paisà va detectar un individu amb actitud sospitosa i se’l va detenir. “L’home, reconegut per testimonis i víctimes va ser detingut finalment i se’l va poder relacionar amb els set robatoris denunciats”, conclou la nota policial.

Comentaris

    adolf 01/02/2020 5:47 pm
    Perquè quant el delinqüent es de nacionalitat espanyola es fa esment del seu origen i quant son de fora habitualment s'amaga, som una societat acomplexada.

Nou comentari