El PP vol que l’Ajuntament sancioni Tsunami Democràtic pels anuncis a les marquesines

El regidor popular Óscar Ramírez titlla l'acció de "vandalisme" i insta el consistori a retirar la publicitat

El PP vol que se sancioni Tsunami Democràtic pels cartells que han aparegut aquest matí a algunes marquesines de Barcelona. El grup popular ha exigit a l’Ajuntament de Barcelona que multi la plataforma per un acte que han vinculat al “vandalisme”. El regidor del PP Óscar Ramírez ha declarat que “no tot val” i que el consistori ha de “donar exemple” i sancionar Tsunami.

El cert, però, és que es desconeix qui està al darrere de Tsunami i, per tant, és impossible sancionar la plataforma. Tot i així, Ramírez ha reclamat que es revisin les càmeres de seguretat properes a les marquesines “manipulades” per “identificar els autors del canvi de cartells”. 

A més, el regidor del grup popular ha instat l’alcaldessa Ada Colau i el PSC a retirar els cartells de Tsunami. 

Ciutadans ho qualifica d'”acte vandàlic”

La presidenta del grup municipal de Cs, Mari Luz Guilarte, ha titllat l’acte de Tsunami Democràtic de “vandàlic” i ho ha vinculat al “separatisme que vol col·lapsar i provocar aldarulls”. En una piulada, ha desitjat que els cossos policials garanteixin la seguretat “davant els violents”. “Els barcelonins tenim dret a gaudir de l’esport i del dia a dia sense ser víctimes constants del Procés”, ha dit. 

 

Comentaris

    D'on no n'hi ha no en raja 16/12/2019 3:09 pm
    Vandalisme és privar la llibertat d'expressió, però clar per a tu, un peperu, és a dir un feixista de pro, privar de la llibertat d'expressió és el pa de cada dia

Nou comentari