Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP denuncia a la Fiscalia les xivatades a manters d’educadores de l’Ajuntament
  • CA

El president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha anunciat aquesta tarda que els populars han presentat “diverses denúncies” a la Fiscalia perquè s’investiguin les presumptes xivatades d’educadores de l’Ajuntament a manters abans de les batudes de la policia, un cas que va explicar el TOT Barcelona. Fernández ha dit que ha pres la decisió després que el consistori s’hagi negat a donar explicacions. “L’ombra dels boicots a les operacions policials és massa allargada“, ha declarat el líder municipal del PP. 

A l’últim ple els vots de PDECat, Cs, PSC i PP van reclamar que s’iniciés una investigació interna al respecte, tot i que ho van fer en una comissió que no resultava en decisions vinculants pel govern de Colau. “De ser veritat aquestes filtracions serien constitutius de diversos delictes que haurien de ser perseguits per la justícia”, ha avisat Fernández.

A la investigació, considera el líder del PP a l’Ajuntament, s’haurien de tenir en compte els testimonis dels agents de la Guàrdia Urbana, Mossos i Policia Portuària. A més, s’haurien d’incloure denúncies passades de sindicats i canals de comunicació de la policia local. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa