Una persona ha resultat ferida lleu després d’una fuita química que hi ha hagut aquest dijous al vespre a l’empresa TMA Planta Marmol, ubicada al moll d’inflamables del Port de Barcelona, segons ha informat Protecció Civil. La companyia, que es dedica a la gestió de residus, ha explicat que durant un empacament es va produir una fuita de clor que va provocar un núvol de fum a l’interior de la nau i va obligar el personal a evacuar les instal·lacions.

TMA va activar immediatament el pla d’autoprotecció, igual que el Port, i Protecció Civil va activar la fase ‘alerta del pla d’emergències per risc químic Plaseqcat poc abans de les 21.00, però aquesta matinada l’ha desactivat després de donar l’incident per controlat. Els Bombers de Barcelona han treballat durant la nit amb 13 dotacions, mentre que el treballador afectat va ser atès pels serveis d’emergència per inhalació de fums.

Per facilitar les tasques d’evacuació i ventilació de la nau i evitar més afectacions, els Bombers han ordenat un perímetre de seguretat de 100 metres al voltant de la nau de TMA i ha obligat a confinar-se els treballadors de la l’empresa colindant, Quimidroga, per precaució.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a octubre 22, 2021 | 11:17
    Josep octubre 22, 2021 | 11:17
    el dia que petin aquests diposits, que es troben en molt mal estat, passarà com a beirut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa