Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Polèmica a Gràcia pel tancament d’un espai per a joves
  • CA

El Districte de Gràcia ha anunciat el tancament del casal Tres Lliris, al costat de la plaça Lesseps, per les denúncies dels veïns i per la negativa de l’espai de completar la llicència d’activitat, segons ha avançat l’Independent de Gràcia. La decisió ha aixecat molta polèmica entre els col·lectius juvenils de la Vila de Gràcia, que aquest vespre es manifestaran per protestar contra una decisió que consideren injusta.

L’Ajuntament de Barcelona ha rebut fins a cinc requeriments de la fiscalia per “incidents relacionats amb soroll, consum de beguda a la via pública i incompliment de les mesures antiCovid”, segons publica el diari gracienc. A més, l’espai, que havia acollit una comissaria de la Policia Nacional i va ser ocupat ara fa cinc anys, hauria rebutjat completar el procediment de llicència d’activitat que es va pactar el 2017 amb el Districte.

Per la seva, Tres Lliris es defensa i considera que les denúncies dels veïns es corresponen amb activitats que tenen lloc fora del casal i, per tant, neguen qualsevol responsabilitat amb els mateixos. Aquest vespre es manifestaran a les 19.00 pel que consideren una “batalla” que hauran de lliurar contra el consistori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa