Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pilar Eyre revela d’on li ve l’obsessió pels diners al Borbó emèrit
  • CA

La periodista barcelonina Pilar Eyre ha revelat molts detalls de la cara més fosca del rei emèrit, Joan Carles I. Eyre, que acaba de publicar un llibre biogràfic sobre ell, n’ha parlat a Els Matins de TV3 en una entrevista en la qual ha deixat clar que no ningú coneix l’abast de la fortuna de l’emèrit “ni on la té”.

La cronista ha dit, a més, quin hauria estat el punt d’inflexió en la vida de Joan Carles en el terreny econòmic. Quan va començar a fer negocis amb els prínceps àrabs? La barcelonina ho ha explicat: “A principis dels anys 70 el van convidar a la celebració del 1500 aniversari de l’imperi persa i allà va veure com vivien els milionaris del món. De fet, allà va començar la seva amistat amb els prínceps àrabs. Joan Carles va adonar-se que hi havia molts diners en el món i ell podia tenir una part d’aquests diners. Al cap de poc temps va haver-hi una guerra energètica, el van trucar i va adonar-se que podia fer d’intermediari amb un dels prínceps que coneixia i allà va començar la seva carrera de comissionista. Allà va començar a crear la seva gran fortuna que no sabem com és ni on la té”.

Aquesta festa hauria motivat Joan Carles a accentuar el seu paper d’intermediari per iniciar una carrera que ha acabat amb el seu trasllat a Abu Dhabi fugint de la justícia espanyola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa