Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un passatger agredeix un conductor de metro que el va esbroncar per incivisme
  • CA

Un conductor de metro va patir ahir al vespre una agressió per part d’un passatger del comboi que conduïa. Va ser a les 20.25 hores a l’estació de Fabra i Puig. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, el treballador va sortir de la cabina de conducció per retreure una actitud “incívica” a dos viatgers. Després de reprendre-li el comportament, el conductor va trucar al centre de control des de l’andana.

Mentre parlava per telèfon per alertar de la situació, un dels passatgers problemàtics el va agredir donant-li “uns cops”, segons detallen fonts de TMB. “Tot seguit, van fugir”, afegeixen les mateixes fonts. Pel que fa al comportament “incívic” dels agressors, fonts de l’empresa pública de transport públic no poden precisar quin va ser perquè encara s’han de revisar les imatges de les càmeres de seguretat.

L’empleat agredit va haver de ser atès a un centre sanitari pels cops que va rebre i per un tall a la mà. Després de rebre assistència va interposar una denúncia. L’agressió va provocar que el servei de metro estigués aturat durant quatre minuts. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa