Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una parella, denunciada per una fel·lació al metro i més infraccions
  • CA

Una parella ha estat denunciada sota les acusacions de realitzar una fel·lació al metro de Barcelona, fumar, no portar bitllet i negar-se a la inspecció. Almenys aquests són els fets que es desprenen de l’informe que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va emetre la tarda del dilluns passat a partir d’un incident a Trinitat Nova. La versió oficial de l’empresa, però, canvia la concreció de la pràctica sexual per “un acte incívic”. Amb tot, els dos usuaris van acabar amb quatre sancions cadascun d’ells, confirmen portaveus de TMB a aquest diari.

Segons treballadors de la xarxa ferroviària, tot va començar quan es va enxampar una dona practicant sexe oral a un home en cadira de rodes. Arran de l’avís, el personal de seguretat els van acabar localitzant i van procedir a intentar identificar-los. En fer-ho, però, es van trobar la negativa dels protagonistes.

Després d’intentar identificar-los de manera insistent sense ensortir-se’n, els vigilants van haver d’avisar els Mossos d’Esquadra. Fonts de la policia catalana confirmen que s’hi van destinar mossos perquè “els usuaris s’identifiquessin” i els treballadors de seguretat del metro “poguessin fer la denúncia administrativa que pertoqués”. En aquell cas, les quatre denúncies que van aplicar els atribuïen: tenir sexe, fumar, viatjar sense bitlltet i negar-se a les peticions dels vigilants.

TMB, sexe i incivisme

El fet de vincular les pràctiques sexuals a l’incivisme no és la primera vegada que es veu, a la xarxa de TMB. Des de l’empresa de transports es considera que hi ha una infracció de la normativa de viatgers i de la llei ferroviària. Per tot plegat, resolen que el comportament sexual explícit és un acte incívic, detallen fonts oficials.

La diferència amb altres ocasions és que TMB, en aquest cas, va enxampar els presumptes autors dels fets abans que s’escapessin. En altres ocasions, el més freqüent era que els protagonsites de les estampes sexuals fugissin o simplement l’empresa no se n’adonés fins que es publicaven imatges de l’acte a les xarxes socials. En alguns casos, com va passar l’abril del 2016 a l’andana de l’estació de Liceu, TMB ha arribat a obrir una investigació per buscar els implicats en l’acte sexual dies després dels fets.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gironí. a setembre 02, 2021 | 06:49
    Gironí. setembre 02, 2021 | 06:49
    Aixó no ve pas d'ara. Ja fa anys, viatjant de Barcelona a Girona amb el tren, vaig voler entar al lavabo i vaig trobar la porta tancada. Després d'una bona estona i, quan ja estava a punt d'avisar al revisor per si algú es trobava malament allà dintre, la porta s'obrí i en sortí....una jove parelleta.
  2. Icona del comentari de: Manel a setembre 02, 2021 | 11:05
    Manel setembre 02, 2021 | 11:05
    Pobres, igual anaven desesperats...hehe
  3. Icona del comentari de: Ginebra a setembre 03, 2021 | 15:21
    Ginebra setembre 03, 2021 | 15:21
    Visca l'amor

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa