Dues pallisses durant la nit de xocs entre ultres i antifeixistes a Barcelona

Els feixistes l'han assaltat brutalment a Rosselló amb Balmes | Una altra agressió de signe contrari a Muntaner amb València contra un ultra armat amb un ganivet

Dues pallisses brutals destaquen especialment en la tercera nit d’aldarulls a Barcelona, protagonitzada pels xocs entre ultres d’extrema dreta i grups d’antifeixistes. Els Mossos els van intentar mantenir separats en l’inici de les protestes, a Sarrià, però al final va esclatar el conflicte en plena Eixample. El cos policial té constància de dues agressions diferents a escassa distància entre sí i de signe oposat, han explicat portaveus de Mossos al TOT Barcelona. De moment no s’han fet detencions ni està confirmada la presentació de denúncia en cap dels dos casos.

[r:1]

La primera agressió seria la més clara, amb diversos testimonis que van grabar el moment a través dels telèfons mòbils. Un grup d’ultres va apallissar un jove antifeixistes que havien encerclat a la cruïlla de Rosselló amb Balmes. Hi ha vídeos dels fets i una foto de Jordi Borràs de com ha quedat ferit el noi, amb greus lesions facials que els metges hauran de concretar. Els Mossos no tenen constància de si la víctima ha interposat denúncia o no, però ja estan investigant l’autoria de la pallissa a base de pals, patades i cops de puny.

El regidor de Drets de Ciutadania de Barcelona, Marc Serra, ha difós un altre dels vídeos que hi ha de l’atac, en què es veu que els agressors duien bats de beisbol, i ha reclamat al departament d’Interior que identifiqui “immediatament” els autors.

Agressió a un ultra amb matxet

A tres carrers, a una hora indeterminada de la mateixa matinada, els Mossos tenen constància d’una segona agressió. Segons han publicat alguns testimonis a les xarxes socials, aquesta estaria protagonitzada per antifeixistes, que haurien localitzat a un ultra armat amb una arma blanca i l’haurien apallissat. Els fets s’haurien produït a la cruïlla dels carrers Muntaner i València. Els periodistes Guillem Andrés i Guillem Ramos-Salvat n’han difós imatges.

Més informació

Comentaris

  asco 18/10/2019 8:51 am
  vosotros de que os quejais terroristas que estais quemando barcelona , poniendo en peligro la vida de los ciudadanos y venis con que uno le pego a este nazi terrorista? dais asco
  Barrufet emprenyat 18/10/2019 8:49 am
  BUC DIMISIO
  Oriol 18/10/2019 7:59 am
  Un dels feixistes que van participar a la brutal agressió es diu Xavi Vidal i és de Badalona.
  La policia crea la violència. 18/10/2019 12:26 am
  Entre l'incompetent d'en Buch i l'il·luminat d'en Torra anem de mal en pitjor. Calen eleccions i sortir d'aquest malson.
  JordiP 17/10/2019 11:34 pm
  Los valientes. Quina colla de cabrons. Com és possible que aquests ... facinerosos hagin pogut arribar a Balmes/Rosselló desde Pl.Artós sense ser detectats i neutralitzats per les CCFFSE? O, és que la pasma només ataca els manifas independentistas?
  Torra demanali a sanxes que condemni i castigui la violencia ultra 17/10/2019 11:25 pm
  Suposo que ara surtirà el presidente del gobierno a condemnar la violència dels feixistes, indagara els perseguirà i els posaran a presó i després un judici, oi?
  Fatxes marxeu a españa 17/10/2019 11:21 pm
  Tota responsabilitat recau en el alberto carlos rivera, arrimadas, roldan, cañas, carrichoza, i tots els fasc'stas de ciudadanos, que des de que són un "partido político" el seu objectiu és destruir Catalunya i la democràcia

Nou comentari