Operació dels Mossos per detenir ultres del Barça relacionats amb els aldarulls de Sant Jaume

Els Mossos d’Esquadra estan duent a terme una operació per detenir diverses persones relacionades amb els aldarulls que es van produir el passat 30 d’octubre a la plaça Sant Jaume després d’una manifestació contra les restriccions per la Covid-19, segons ha avançat ElCaso.cat i ha pogut confirmar el Tot Barcelona de fonts policials. L’objectiu serien diversos ultres del F.C. Barcelona.

Fonts policials han explicat a aquest diari que el dispositiu està en marxa i que de moment no hi ha una xifra definitiva de detinguts. La policia catalana ha pogut identificar diverses persones a través d’imatges i de les investigacions fetes per la unitat d’Informació dels Mossos.

Els aldarulls van començar a la plaça Sant Jaume quan diversos grups de manifestants, entre els quals hi havia ultres d’extrema dreta, van enfrontar-se amb el dispositiu policial desplegat per controlar la protesta. El xoc amb la policia va acabar en una batalla campal pels carrers del voltant de la plaça i va arribar fins a Via Laietana, on diversos agents de la Guàrdia Urbana van quedar acorralats i es van veure obligats a demanar reforços.

Comentaris

    Pol Desembre 15, 2020 | 20:12
    Quina vergonya que el FCBarcelona pugi generar aquesta mena d'individus, "l'entorn" o qui sigui que els alimenta siguin malvinguts ara i sempre, no els volem enlloc. Suposo que son la continuació del grupuscle de bojos que feien part d'un grup que ells, i els mitjans de comunicació, sempre escrivien amb faltes d'ortografia, i pronunciaven com si es tractés d'un arbust, el Buxus sempervirens, tolerats per la direcció del FCBarcelona de fa anys, els quals a l'època guaitaven cap una altra banda. Quina vergonya !

Nou comentari