Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Onze detinguts en una operació contra la venda d’heroïna

Onze detinguts en una operació antidroga a Nou Barris, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra –que també han entrat en domicilis d’altres municipis per la mateixa investigació– i la Guàrdia Urbana. Els dos cossos han portat a terme cinc entrades a Barcelona, una a Hospitalet, una a Sant Adrià de Besòs i una a Cerdanyola. 

Els agents han intervingut heroïna i altres substàncies, eines per a la seva manipulació, diners i un llistat amb què els detinguts controlaven la venda de droga.

Arran de la pressió policial que s’està exercint a Ciutat Vella, cada cop és més freqüent detectar punts de venda de droga en altres barris de Barcelona. Avui, la policia ha actuat als barris de Roquetes i del Verdum, tots dos al districte de Nou Barris. Una de les entrades s’ha fet a Via Júlia número 115.

El dispositiu, que ha començat a les sis del matí, ha inclòs escorcolls a Sant Adrià de Besòs, l’Hospitalet de Llobregat i Cerdanyola, a més a més de Nou Barris, però segons fonts policials la venda de la droga els investigats la feien a Nou Barris.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa