Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una operació antidroga iniciada a Barcelona acaba amb un gos mort a trets a Argentona

Un cas de tràfic de marihuana detectat a Sants ha acabat aquest dijous al matí amb l’entrada dels Mossos d’Esquadra en quatre plantacions d’aquesta droga: dues a Sitges, al Garraf, i dues a Argentona, al Maresme. En aquesta última població, els agents s’han trobat amb quatre gossos d’una raça que, segons la policia, era potencialment perillosa.

Els animals intentaven impedir que els agents entressin a la finca i han reaccionat “de forma agressiva”. Els tres primers animals han sigut controlats amb pistoles elèctriques i projectils de foam, com els que els antiavalots utilitzen per dispersar manifestacions. El quart gos, que era a la cuina, ha atacat directament un dels policies, segons els Mossos. El cos assegura que a l’agent no li ha quedat més remei que treure la seva arma reglamentària i disparar per evitar que l’animal li causés lesions, a ell o a algun altre company. El gos ha mort.

En l’operació, s’han detingut cinc persones, entre els quals hi ha els màxims responsables del grup, i s’han fet 5 entrades i escorcolls amb ordres judicials a Argentona, Sitges i Barcelona.

L’associació cannàbica situada al carrer de Sants venia drogues a persones que no eren sòcies del club, segons la policia, i per això se la va començar a investigar fa uns mesos. Així es va descobrir que els màxims responsables del club tenien diverses plantacions de marihuana al Maresme i al Garraf, que utilitzaven suposadament per proveir l’associació de Barcelona.

Un cop van tenir prou dades, els investigadors van demanar autorització judicial per escorcollar l’associació i les quatre plantacions, en una de les quals s’ha produït l’incident dels gossos. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa