Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Onada de robatoris a alumnes d’escoles
  • CA

Onada de robatoris a alumnes menors d’edat a escoles de Sarrià-Sant Gervasi. Els Mossos d’Esquadra han fet arribar diverses recomanacions als centres educatius dels districte –com no anar sols pel carrer i no portar coses de valor a sobre– arran de l’increment de robatoris amb violència en els últims dos mesos, segons ha avançat el Diari El Jardí.

Segons les dades que ha facilitat la policia catalana a l’Associació de Veïns de les Tres Torres, entre els mesos de desembre i gener s’han produït 40 robatoris violents a menors d’edat al districte: 23 a Sarrià, 8 a Sant Gervasi-Galvany, cinc a Sant Gervasi-Bonanova, tres a les Tres Torres i un al Putxet i el Farró.

El perfil dels atracadors és similar: en la majoria de casos es tracta de grups de menors d’edat provinents d’altres zones de la ciutat o de l’àrea metropolitana. La policia sospita que són lladres reincidents que abans es dedicaven a robar turistes i que ara han hagut de canviar de víctimes. Fins ara s’han resolt quatre casos i s’han detingut nou persones. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa