Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Afectacions al trànsit per les obres de perllongament de la línia L8
  • CA

Les obres de perllongament de la línia L8 dels Ferrocarrils provocaran des d’aquesta setmana i durant tot el mes d’octubre i novembre diferents afectacions al trànsit. En concret, aquesta actuació per ampliar el recorregut de la línia Llobregat-Anoia obligarà a modificar o restringir la mobilitat en diversos punts de la Gran Via de les Corts Catalanes.

La intervenció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) preveu la construcció d’un col·lector, motiu pel qual s’haurà de tallar el trànsit en un dels laterals de la Gran Via de les Corts Catalanes, entre els carrers de Llança i de Vilamarí, on està previst que es construeixi el pou.

Per aquesta mateixa raó, també es tallarà la circulació del carrer de Llançà, a l’altura de la Gran Via de les Corts Catalanes, tant a la cruïlla del costat mar com al costat muntanya de la via, només deixant habilitat un carril de circulació de doble sentit d’accés exclusiu per a veïns i vehicles d’emergència. Els contenidors es traslladaran per crear una zona d’apartador i també es retirarà un tram d’aparcament de motos a l’encreuament amb la Gran Via de les Corts Catalanes.

Pel que fa al carril bici, aquest tram de la xarxa barcelonina es mantindrà habilitat i també es mantindrà l’accés a l’aparcament davant de l’edifici de l’oficina de l’ONCE. Les aturades dels busos H16, 13 i 91 es traslladaran a la plaça d’Espanya.

Dos mesos d’obres per poder introduir la tuneladora

Segons detalla FGC en una ubicació a través de les xarxes socials, la previsió és que aquestes obres que ja estan en marxa s’allarguin fins al 30 de novembre si no hi ha imprevistos que obliguen a ampliar aquest termini d’actuació. La construcció d’aquest pou a la Gran Via de les Corts Catalanes permetrà a la companyia introduir la tuneladora que ha d’excavar el túnel que connectarà a les futures estacions d’Hospital Clínic i de Gràcia, passant per la plaça de Francesc Macià.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa