Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
En marxa les obres d’enderroc d’una de les graderies del Camp Nou
  • CA

El FC Barcelona ha iniciat aquesta setmana les obres per enderrocar una de les graderies del Camp Nou. En concret, els operaris ja estan treballant en la demolició de la tercera graderia del Gol Sud de l’estadi del club blaugrana, una actuació que podria allargar-se gairebé fins a finals d’aquest 2022.

Segons informa l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat, aquestes tasques d’enderroc -que s’emmarquen en el projecte de remodelació del Camp Nou i dels seus voltants- podrien complicar la mobilitat en aquest part del districte de les Corts, ja que es preveu la presència de camions a la zona, principalment durant les hores laborables.

En aquest sentit, cal recordar que durant aquest estiu ja es van iniciar les obres de reurbanització del carrer de Menéndez y Pelayo, una de les actuacions derivades del nou plantejament de transformació dels entorns del Camp Nou. Aquest projecte contempla configurar la zona com un gran espai obert al veïnat, sense barreres, amb més zones verdes i carrils bici.

Totes aquestes actuacions va a càrrec del club blaugrana i la previsió és que puguin estar enllestides de cara al mes de febrer del 2023. El FC Barcelona vol aprofitar l’aturada de partits que provocarà el Mundial de Qatar, que se celebrarà del pròxim 21 de novembre fins al 28 de desembre, per avançar els treballs i per poder tenir les obres en ple rendiment.

7,2 milions per jugar a l’Estadi Olímpic

Per altra banda, l’Ajuntament de Barcelona i el FC Barcelona certificaven el passat 21 de juny l’acord que permetrà al primer equip jugar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys durant la temporada 2023-2024. El trasllat dels blaugranes a les instal·lacions esportives ubicades a la muntanya de Montjuïc requerirà una inversió de 7,2 milions d’euros en un pla de mobilitat per millorar els accessos al recinte.

Del total de la inversió, el 64% els assumirà el Barça i la resta aniran a càrrec del pressupost municipal. Sobre l’aportació pública, el consistori apunta que aquests diners aniran destinades a millores que romandran de forma permanent a la muntanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa