Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Obre a Barcelona un restaurant amb forma d’estació de tren

Hi ha un total de tres restaurants d’Oishii Ramen Street a Barcelona. El que més destaca de tots, però, és el que es troba al número 205 del carrer de Provença. I no ho fa perquè les seves propostes de ramen siguin diferents dels altres, sinó perquè l’establiment té forma d’estació de tren. Potser no tothom vol pensar en un tren a l’hora de sopar i recordar els continus retards de la Renfe, però a la mateixa vegada té certa gràcia seure en un vagó de tren de mentida i amb decoracions asiàtiques per menjar un plat de ramen o altres plats més adequats per a les temperatures altes. Els dos altres restaurants d’Oishii Ramen Street es troben al número 112 del carrer de Pau Claris i al número 26 de ronda de Sant Pere.

Els millors nous restaurants d’Europa

Una altra notícia relacionada amb la vida gastronòmica de Barcelona és que dos restaurants de la ciutat han estat escollits entre els 30 millors nous restaurants d’Europa. Són part del rànquing del 2023 del sistema de classificació Opinionate About Dining (OAD), que puntua els restaurants a partir de les ressenyes que els usuaris han fet sobre aquests.

Els restaurants barcelonins oberts en els darrers temps que OAD ha vist amb millors ulls són Agreste de Fabio & Roser, que es troba a la posició número 28 del rànquing, i COME by Paco Méndez, que s’ha posicionat a la número 12. Pel que fa al primer, que es troba al barri del Coll —districte de Gràcia—, destaca per preparar els plats amb productes frescos i de temporada, tal com diu a la seva pàgina web. Allà també apareixen alguns dels plats que serveixen als seus clients: Ravioli de parmesà mantega i salvia, Bacallà confitat amb la seva tripa i Presa ibèrica de gla, entre altres. El seu menú de degustació té un preu de 80 euros.

L’estil gastronòmic de COME by Paco Méndez és molt diferent. Es dedica a l’alta cuina mexicana basada en la tradició. Alguns dels plats que destaquen als diferents menús que es poden tastar són Ceviche de pesca del dia, Llamàntol amb pipian i Wellington de codorniu, entre altres propostes capaces de descobrir nous horitzons de la cuina mexicana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sofert usuari de RENFE. a juny 16, 2023 | 10:59
    Sofert usuari de RENFE. juny 16, 2023 | 10:59
    A mi un àpat menjat en un recinte amb forma de vagó de tren se'm posaria malament, de debó.
  2. Icona del comentari de: Carles a juny 16, 2023 | 12:29
    Carles juny 16, 2023 | 12:29
    Barcelona = Parc temàtic, jajaja

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa