Nova vida per als quioscos buits de la Rambla

Proposen que acollin locals d'hosteleria, espectacles o atenció a víctimes d'agressions

Un grup d’alumnes de primer curs del grau en Disseny de l’escola Elisava ha presentat aquest divendres una quarantena de propostes de remodelació dels quioscos buits de la Rambla. El projecte porta per nom Recuperem els Quioscos de La Rambla i pretén donar “una segona vida” als espais per tal de “dinamitzar” el seu entorn.

L’objectiu de la iniciativa és aconseguir que els ciutadans puguin tornar a gaudir d’aquest passeig; una localització que, diuen, s’ha vist afectada durant els últims anys per la “massificació turística”. Cada quiosc alberga una activitat diferent, amb espais destinats a hosteleria, atenció i acollida de víctimes d’agressions, celebració d’espectacles o protesta per a joves, entre d’altres.

El projecte de recondicionament, materialitzat per Elisava, forma part de Baixa a La Rambla, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació Amics de la Rambla amb la intenció que els barcelonins es “retrobin” amb aquest espai de la ciutat. Recuperem els Quioscos de la Rambla s’alinia amb altres projectes desenvolupats per entitats de la ciutat i els seus barris que ja han aconseguit establir diferents espais d’activitats culturals a la via pública.

Més informació

Nou comentari