Nova nit de ‘botellons’ a Barcelona amb gairebé 4.000 persones desallotjades

Les concentracions més nombroses s'han tornat a produir al passeig del Born i al front marítim

Un total de 3.848 persones han estat desallotjades de diferents carrers, places i platges en una nova nit de ‘botellons’ a la ciutat de Barcelona, segons ha informat l’Ajuntament de la capital catalana. Les concentracions més nombroses s’han tornat a produir al passeig del Born i al front marítim, especialment a les platges de Sant Miquel i del Somorrostro.

En aquesta ocasió, no consten detencions ni denúncies per consum d’alcohol a la via pública o incompliment de les mesures anticovid. El cap de setmana passat, Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra van desallotjar més de 7.500 persones a Barcelona, van posar una setantena de denúncies i van detenir un home per desobediència i resistència a l’autoritat a la zona del Born.

Batuda al centre

Tres detinguts, 126 denúncies per venda ambulant i 1.300 llaunes i altres objectes decomissats és el balanç d’un operatiu ahir divendres al vespre-nit de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona. El dispositiu policial es va produir entre les 20.00 i les 23.00 hores al Born, la Barceloneta i el front marítim de la capital catalana, i es va centrar en la lluita contra els lladres multireincidents i els venedors ambulants. Els tres arrestats van ser per un robatori violent, un furt i una ordre de crida i cerca pendent.

Comentaris

    "Botellon" = xarnegada 30/05/2021 11:54 am
    Trompa, borratxera, torradora, entrompada, turca / en grup, grupal, col·lectiva... o, com en diuen en alguns llocs del País Valencià: fer, adorar /Sant Roro, Sant Rorro

Nou comentari