Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest és el negoci que obrirà en el restaurant de Leo Messi a l’Eixample

El número 86 del carrer d’Enric Granados, en ple Eixample barceloní, acollirà des de principis d’abril el primer restaurant a Barcelona del grup de restauració Big Mamma, especialitzat en cuina italiana. Gloria serà el nom de l’establiment, que tindrà capacitat per unes 230 persones. Es dona la circumstància que en aquest mateix local el futbolista Leo Messi va tenir el restaurant Bellavista del Jardín del Norte, que va acabar tancant el 2018.

Rètol del restaurant Big Mamma on hi havia el local de Leo Messi, al carrer d’Enric Granados / Jordi Subirana

Amb 27 restaurants en cinc països, Big Mamma compta amb una plantilla de 2.200 treballadors. Després d’obrir a Madrid Bel Mondo, Villa Capri i Circolo Popolare (l’any passat a la Torre Picasso, en un espai de prop de 800 m²), aterra a Barcelona amb Gloria, una osteria ambientada en “l’opulència” dels anys 70. Al capdavant de l’establiment hi haurà el xef executiu Daniele Tasso.

Treballen amb 170 proveïdors artesanals italians

En una nota de premsa, el grup diu que els barcelonins podran degustar plats 100% italians provinents dels més de 170 proveïdors artesanals amb els quals treballen. Citen entre els productes la tòfona fresca de temporada del Piemont, les burratas puglieses de Salvatore Montrone i el Parmigiano Reggiano DOP de 22 mesos de maduració de Paolo Gennari.

Daniele Tasso (esquerra) i Tigrane Seydoux / Big Mamma

De Messi a Salvaje, dos projectes que van fracassar

El local en el qual s’instal·la Big Mamma a la capital catalana té més de 1.000 m². El restaurant de Messi, obert amb els germans Iglesias com a socis, va funcionar durant dos anys, entre el 2016 i el 2018, però enmig de la crisi que vivia llavors la restauració barcelonina va acabar tancant. Tres anys més tard, l’establiment es va convertir en Salvaje, un restaurant japonès top que també va acabar clausurant-se ara fa un any i es va traslladar als baixos de l’Hotel Meliá, al passeig de Gràcia amb el carrer de Casp.

Ara, després que Messi i Salvaje haguessin d’abaixar la persiana a Enric Granados, Big Mamma intentarà canviar la tendència d’aquest local amb certa fama de mala sort. Els fundadors del grup de restauració francès Tigrane Seydoux i Victor Lugger asseguren estar “emocionats” d’obrir el seu primer restaurant a Barcelona, que vol ser “un tribut al glamur italià dels anys 70”.

Més notícies
Notícia: Tanca L’Hortet, un restaurant vegetarià icònic amb dècades al Raval
Comparteix
L'establiment ha funcionat durant 35 anys al carrer del Pintor Fortuny | El negoci s'ha traspassat i en el seu lloc obrirà Pötstot, especialitzat en plats vegans, sense gluten i sense lactosa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa