Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampats nou lladres de pisos en una nit a Barcelona
  • CA

Nou detencions en menys de 24 hores evidencien com els lladres de pisos fan l’agost a Barcelona aprofitant les vacances de molts veïns. Els Mossos d’Esquadra informen aquest dissabte en un comunicat de nou arrestats en tres robatoris diferents entre dijous i divendres als districtes de Sant Martí, Sant Andreu i Horta-Guinardó. L’avís dels veïns va ser decisiu per detectar la intrusió.

La policia va detenir in fraganti a cinc dels nou acusats, de matinada en uns baixos de Sant Martí. Un veí va trucar avisant que sentia sorolls al pis del costat malgrat que suposadament els residents eren de viatge a Galícia. Tenia claus però no gosava obrir. Quan va arribar una patrulla va trobar forçada la porta del pis en qüestió i un llum encès. Els agents hi van entrar per la terrassa i de seguida van veure com fugia un jove, a qui van poder interceptar. Va oferir molta resistència a ser escorcollat, segons Mossos. Quan van entrar a l’immoble van trobar a quadre presumptes còmplices.

En paral·lel, dijous a les 17h una patrulla va detectar dos homes en un carrer de Sant Andreu amb actitud sospitosa. Un d’ells portava un barret de palla i mascareta perquè no se li veiés la cara. Amb el cos tapava l’altre, que estava forçant la porta d’un bloc de pisos amb una radiografia. Van aconseguir entrar però l’arribada de reforços policials els va impedir cometre el robatori.

El tercer cas va tenir lloc a les tres de la matinada a Horta-Guinardó. Un testimoni va trucar al 112 per advertir que dos homes vestits de negre estaven escalant una canonada per entrar a robar en un pis a través de la finestra. En advertir l’arribada de policia, es van despenjar per la façana i van fugir corrent. Amb la mateixa agilitat amb la que havien trepat abans, durant la persecució un d’ells va saltar un mur de dos metres i mig per accedir a l’interior d’un pati privat, on finalment va ser detingut. L’altre home s’havia amagat en un espai de plantes altes, però un veí el va veure i va donar l’avís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa