Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“No és abús, és violació!”: concentració al TSJC en defensa de la noia violada a Manresa
  • CA

Dia de lluites compartides davant del TSJC. Una trentena de persones s’ha concentrat davant de la seu tribunal, al passeig Lluís Companys de Barcelona, per defensar i donar suport a la víctima, de 17 anys, de la violació múltiple de la Manada de Manresa, que aquest dilluns declara juntament amb diversos testimonis clau. 

[r:1] 

Els manifestants han coincidit amb una protesta dels CDR per demanar l’absolució de dos veïns de l’Hospitalet que van ser identificats el març de l’any durant una manifestació per la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya i que estan sent jutjats per desordres públics i atemptats contra l’autoritat.

Al crit de “Jo sí que et crec” i “Si ens toquen a una, ens toquen a totes”, els manifestants de les dues concentracions han exigit al tribunal que jutgi els sets acusats per violació i no per abús, que és el delicte pel qual estan acusats. La Fiscalia demanarà entre 10 i 14 anys presó per presumptament violar per torns a la menor -que llavors tenia 14 anys- durant una festa en una fàbrica abandonada de Manresa.

Més notícies
La víctima de l’abús sexual a Manresa diu que la van intimidar amb una pistola
Notícia: La víctima de l’abús sexual a Manresa diu que la van intimidar amb una pistola
Comparteix
La menor creu que li van posar alguna substància a la beguda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa