Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament reforça el servei de neteja de fulla seca al carrer
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha activat el reforç dels serveis de neteja per retirar les fulles seques que cauen al carrer durant la tardor. Com cada any, a partir de l’octubre es modifica part dels equips de neteja per adaptar el servei a les particularitats específiques de la fulla seca que cau dels arbres de la ciutat. La prioritat és netejar embornals, carrils bici i zones de pas de vianants.

Això suposa reforçar el servei amb un màxim de 10 escombradores i 40 operaris especialitzats en la retirada de les fulles seques, ja que durant la tardor qualsevol temporal de pluja o vent pot provocar una caiguda “sobtada i abundant” que cal recollir tan aviat com es pugui. “La fulla no cau de manera homogènia i depèn de molts factors com el vent, la pluja, la calor prèvia o l’arribada del fred”, expliquen fonts municipals.

A més del reforç de maquinària i treballadors, l’Ajuntament també ha previst la reconversió dels equips d’aigualeig en equips d’escombrat de fulla i l’agrupament d’equips d’escombrada manual per reconvertir-los en brigades de major rendiment, ja que disposen de vehicles amb més capacitat d’emmagatzematge per les fulles que es van retirant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa