Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fan anàlisis a un nen que es va rascar amb una xeringa al pati de l’escola
  • CA

Un alumne de primer de primària (6 anys) es va fer una rascada amb l’agulla d’una xeringa (la resta de la xeringa no va aparèixer) mentre jugava i es va haver d’activar el protocol per casos de punxada i fer-li anàlisis, segons ha publicat el diari Ara. Això ha generat malestar entre les famílies de l’escola, que estan preocupades per l’espai que s’utilitza com a pati.

lEls fets han tingut lloc a l’Escola Baixeras, al Gòtic. El centre pot fer servir com a pati des del 2018 una plaça guanyada en un solar a tocar de la muralla romana que, durant l’horari lectiu, es tanca perquè els alumnes del centre hi puguin fer l’esbarjo. A partir del vespre la plaça, amb molt poc ús, sol atraure gent que hi va a dormir, beure o drogar-se, segons explica el diari.

Les famílies reclamen un espai net i segur

Les famílies de l’escola han reclamat una solució perquè consideren la situació insostenible. En una piulada a Twitter han reclamat “un espai net i segur per les nostres filles i fills”.

La situació de manca de condicions de l’espai que s’usa com a pati ja s’havia denunciat anteriorment, però fins que no hi ha hagut aquest episodi amb la xeringa i la rascada la protesta no ha elevat el to. Les famílies reclamen un pati “digne” pels fills i filles.

La polèmica de la neteja a Barcelona no cessa

La neteja de l’espai públic està al centre de la polèmica a Barcelona. Les crítiques a l’Ajuntament per part del veïnat són constants, sobretot a Ciutat Vella. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va negar que hi hagués un problema greu de neteja a la ciutat, però els ciutadans continuen denunciant situacions de deixadesa a l’espai públic, que contradiuen la versió oficial del consistori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa