Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fan anàlisis a un nen que es va rascar amb una xeringa al pati de l’escola

Un alumne de primer de primària (6 anys) es va fer una rascada amb l’agulla d’una xeringa (la resta de la xeringa no va aparèixer) mentre jugava i es va haver d’activar el protocol per casos de punxada i fer-li anàlisis, segons ha publicat el diari Ara. Això ha generat malestar entre les famílies de l’escola, que estan preocupades per l’espai que s’utilitza com a pati.

lEls fets han tingut lloc a l’Escola Baixeras, al Gòtic. El centre pot fer servir com a pati des del 2018 una plaça guanyada en un solar a tocar de la muralla romana que, durant l’horari lectiu, es tanca perquè els alumnes del centre hi puguin fer l’esbarjo. A partir del vespre la plaça, amb molt poc ús, sol atraure gent que hi va a dormir, beure o drogar-se, segons explica el diari.

Les famílies reclamen un espai net i segur

Les famílies de l’escola han reclamat una solució perquè consideren la situació insostenible. En una piulada a Twitter han reclamat “un espai net i segur per les nostres filles i fills”.

La situació de manca de condicions de l’espai que s’usa com a pati ja s’havia denunciat anteriorment, però fins que no hi ha hagut aquest episodi amb la xeringa i la rascada la protesta no ha elevat el to. Les famílies reclamen un pati “digne” pels fills i filles.

La polèmica de la neteja a Barcelona no cessa

La neteja de l’espai públic està al centre de la polèmica a Barcelona. Les crítiques a l’Ajuntament per part del veïnat són constants, sobretot a Ciutat Vella. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va negar que hi hagués un problema greu de neteja a la ciutat, però els ciutadans continuen denunciant situacions de deixadesa a l’espai públic, que contradiuen la versió oficial del consistori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa