Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un altre mosso en pràctiques deté un lladre al Raval
  • CA

“Una detenció meritòria”. Així defineix el cos de Mossos d’Esquadra l’actuació d’un agent en pràctiques. L’acció es remunta al passat 17 d’octubre, quan a dos quarts de sis de la matinada aquest Mosso patrullava amb altres uniformats amb experiència i van observar com a la plaça de Salvador Seguí, al barri del Raval, una dona perseguia un home. L’home era el lladre, que li acabava de robar el mòbil, valorat en 700 euros. I aquest cas no és l’únic. Dimarts es va conèixer una altra actuació d’un policia novell.

Va ser aleshores quan des del cotxe policial aquest agent va sortir disparat i el va enxampar, fent una esprintada de 150 metres, aproximadament, fins al carrer de Sant Pau. Durant el recorregut l’home va llençar el mòbil que acabava de sostraure, amb la voluntat d’evitar una condemna. De totes maneres, se’l va aconseguir detenir per un delicte de furt. El telèfon va ser retornar a la víctima.

Campanya de comunicació

Els Mossos d’Esquadra han decidit engegar una campanya de comunicació a través de les xarxes socials per promocionar les primeres actuacions remarcables dels nous mossos d’esquadra de la 28a promoció.

Es tracta de 693 nous efectius en període de pràctiques que han estat derivats a les diferents regions policials de Catalunya. En concret, a la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’han desplegat 152 mossos novells.

La mitjana d’edat d’aquests nous agents és de 28 anys i la majoria d’ells, com és habitual, són homes. Només tres de cada deu són dones. “Sempre estarem al vostre costat, tant els comandaments polítics com els policials”, va assegurar el major Josep Lluís Trapero, durant la seva rebuda. També hi va ser present el conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, que va destacar la voluntat de la Generalitat de fer-los costat i de dotar-los de mitjans suficients per executar la seva tasca en les millors condicions. La propera promoció comptarà amb 860 noves persones que s’incorporaran al cos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa