Una víctima mortal i 18 ferits en l’accident d’un bus Barcelona-Bordeus

Una persona ha perdut la vida i 18 més estarien ferides a causa de l’accident d’un autobús de la companyia Flixbus, que feia el recorregut Barcelona-Bordeus. La companyia ha donat aquesta xifra en un comunicat i la filial espanyola l’ha confirmada telefònicament al TOT Barcelona. El vehicle hauria volcat poc després del migdia (12:36h) a prop de Narbona i transportava 28 passatgers i el conductor. 

L’accident s’hauria produït a l’autopista A61, a l’alçada del municipi de Bizanet, a la regió d’Aude. Se’n desconeixen les causes, de moment. Segons les primeres informacions, un dels ferits seria de gravetat i s’ha hagut d’evacuar en helicòpter a Montpellier. En un primer moment haurien estat els mateixos passatgers qui han prestat els primers auxilis als ferits.

Segons la ràdio gala France 3, el conductor de l’autobús està molt xocat perquè portava tres mesos fent aquest trajecte. Hauria estat empresonat de forma preventiva, malgrat que les anàlisis toxicològiques han donat negatiu en alcohol i droga. Segons Equinox, la ràdio francesa de Barcelona, la víctima mortal seria una noia francesa de 21 anys i no es descarta com a causa que el conductor s’adormís momentàniament i perdés el control de l’autocar.

La companyia Flixbus opera més de 350.000 rutes al dia a 29 països d’Europa, a través d’una xarxa de col·laboradors. Ha crescut ràpidament com a operador de baix cost –anuncia trajectes des de 8,99 euros– i va ser fundada fa tot just sis anys per tres joves alemanys com a start-up de base tecnològica. A Barcelona opera des de les estacions del Nord, de Sants i de Sant Andreu Arenal.

Comentaris

    Passatger. Octubre 06, 2019 | 23:48
    Aquestos es vàren carregar una empresa anglesa que oferia els primers bitllets de cada trajecte a 1 euro.
    Cémoi Octubre 07, 2019 | 10:35
    L'Aude no és una regió, és un departament, l'equivalent a província.

Nou comentari