Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor una veïna de Barcelona en un accident de trànsit a Caldes de Malavella
  • CA

La víctima mortal de l’accident d’ahir a Caldes de Malavella és una veïna de Barcelona de 76 anys, C.F.E. Un xoc entre un cotxe i un camió de gran tonatge al quilòmetre 2 de la GI-673 va deixar una persona morta, la passatgera del turisme, i un home ferit crític, el conductor. Els fets van tenir lloc poc abans de les 19:00 hores. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el turisme es va incorporar a la carretera i va ser envestit lateralment pel camió. L’home va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Vall d’Hebron, mentre que el conductor del camió va resultar il·lès. Es van activar vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers i quatre ambulàncies.

El turisme sortia del trencant que porta a la urbanització Can Solà Gros I i va fer un gir a l’esquerra en direcció al nucli urbà. El conductor no es va adonar que s’acostava un camió que circulava en direcció a l’N-II i aquest va envestir el cotxe quan se li va encreuar per davant. El turisme va anar a parar al voral, on va bolcar. 

Arran de l’accident la carretera es va tallar en els dos sentits de la marxa i es va reobrir completament deu minuts abans de les 22 hores. Amb aquesta víctima són 80 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa