Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un home que estava detingut a la comissaria de les Corts després de caure desplomat
  • CA

Un home detingut a la comissaria de les Corts dels Mossos d’Esquadra va morir ahir després de desplomar-se, segons ha explicat Europa Press i han confirmat fons policials al TOT Barcelona. L’arrestat havia ingressat el passat divendres a la nit al centre policial acusat d’abusos sexuals, però abans d’entrar-hi va demanar una visita mèdica. Al metge no se li va detectar cap incidència. Des de la policia catalana aclareixen que la visita mèdica no va ser a causa de cap dolència que l’home comuniqués, sinó “com un exercici del seu dret a ser visitat, igual que el de fer una trucada”.

Després de passar la nit a la seva cel·la sense cap incident i d’haver esmorzat a les 6 del matí del dissabte “amb normalitat”, asseguren les fonts policials, el detingut es va desplomar quan estava sota custòdia policial. Els agents van intentar reanimar-lo i van avisar al Servei d’Emergències Mèdiques, que després de continuar les tasques de ranimació, va comprovar que no es podia fer res per salvar-li la vida.

La causa de la mort, per tant, queda ara a càrrec de l’autòpsia i es coneixerà quan finalitzi l’informe forense.

Fa dos mesos, un cas similar

El cas coincideix en el temps amb una altra mort, la de l’Aadel, un jove de 18 anys, a la comissaria de Ciutat Vella el passat 20 de gener. El noi també va caure en sec i no se li va poder salvar la vida. El van trobar amb el cap ensangonat.

A diferència de l’incident d’aquest cap de setmana, l’Aadel va anar al metge hores abans del succés però perquè en el seu cas sí tenia molèsties. Tot i així, li van donar l’alta. Davant les sospites d’abusos policials, els Mossos d’Esquadra van aportar les imatges de les càmeres de seguretat com a prova i l’autòpsia va descartar “la mort violenta traumàtica” i va assenyalar que el jove “va patir una insuficiència cardiorespiratòria aguda”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa