Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un detingut a la comissaria de Ciutat Vella dels Mossos
  • CA

Un jove detingut de 18 anys ha mort a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella a primera hora d’aquest matí, segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha pogut confirmar el TOT Barcelona.

El noi havia sigut detingut poc abans de les sis de la matinada al carrer Vistalegre per un intent de furt amb el mètode Ronaldinho, que consisteix a desconcertar la víctima fent driblatges com si fos en un camp de futbol i prendre-li la cartera o el mòbil –com en aquest cas– aprofitant la distracció.

En aquest cas, però, la víctima i els testimonis dels fets l’han enxanpat i l’han retingut fins que ha arribat la patrulla que l’ha detingut.

El jove ha demanat anar al metge perquè no es trobava bé. Al CAP li han donat l’alta després d’atendre’l i els Mossos l’han traslladat una altra vegada a la comissaria, on l’han portat en una sala d’identificacions a l’espera de poder-lo traslladar al centre de detuinguts, a les Corts.

Els agents l’anaven controlant de tant en tant. En un d’aquests controls, els agents l’haurien trobat a terra amb el cap ensangonat. Els primers indicis recollits fan pensar que la ferida al cap s’ha produït perquè ha caigut, els investigadors no ceruen que s’hagi intentat autolesionar expressament com passa a vegades. Sigui com sigui, la sala on era té càmeres que ho graven tot i es podran visionar les imates per establir exactament la cadena dels fets.

Quan l’han vist a terra amb una ferida al cap i han vist que perdia el coneixement, els agents han avisat una ambulància, que ha arribat poc després de les vuit del matí.

L’equip mèdic ha estat intentant reanimar-lo però ha sigut impossible, i cap a tres quarts de nou se n’ha certificat la mort.

El cos investiga ara els fets per aclarir com s’ha produït aquesta mort i les causes que l’han provocat, cosa que aclarirà també l’autòpsia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa