Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un motorista per un accident amb un cotxe a Gràcia
  • CA

Mor un motorista per un accident que es va produir ahir a Gràcia, a la cruïlla de Pi i Margall amb Encarnació. L’home de 51 anys ha estat ingressat en un hospital després d’haver resultat greument ferit. Aquesta tarda, finalment, ha mort. L’accident va implicar un cotxe i la moto de la víctima.

Els fets van succeir al voltant de les 18:15h, ha informat l’Ajuntament de Barcelona. Es van desplaçar diverses unitats de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a aquest punt, pròxim a la plaça Joanic. En aquell moment, després d’una primera avaluació per part dels sanitaris, es va fer el trasllat hospitalari. 

Aquesta és la dinovena víctima mortal en accident de trànsit aquest any. L’Ajuntament ha lamentat una vegada més, la mort d’aquest ciutadà i trasllada el seu condol a la família i amics. També ha informat que “referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat”. 

Pel que fa a la investigació de l’accident, la durà a terme la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa