Mor un motorista de 53 anys en un xoc amb un camió a Ciutat Vella

És la primera víctima mortal d'aquest any en accident de trànsit a la ciutat

Un motorista de 53 anys ha perdut la vida aquest matí a Ciutat Vella en un xoc amb un camió. És la primera víctima mortal d’aquest any en accident de trànsit a la ciutat. Els fets s’han produït aquest dijous cap a les 8.30 hores al Portal de la Pau. 

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident, que ha causat la mort immediata del motorista. La Guàrdia Urbana ha activat el servei de suport psicosocial del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els familiars de la víctima.

En un comunicat, el Consistori ha lamentat la mort d’aquest ciutadà i ha traslladat el seu condol a la família i amics. L’Ajuntament, agrega la nota, “referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat”. “La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit”, rebla.

Més informació

Nou comentari