Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un conductor d’autobusos de Barcelona per coronavirus
  • CA

Un conductor d’autobusos de Barcelona ha mort per coronavirus aquest divendres. Es tracta d’un dels dos treballadors de TMB ingressats per la infecció i el primer en perdre la vida, segons ha fet públic l’empresa metropolitana de transport. Els serveis de metro i bus de tota la ciutat faran una aturada de cinc minuts a les 8 del vespre, perquè els treballadors puguin expressar el seu dol per la mort del company. Faran la pausa simbòlica així que arribin a una parada.

César M. S. es va incorporar a l’empresa el 2006 i era enginyer industrial. Tenia 52 anys i era d’origen peruà, segons fonts consultades pel TOT Barcelona.

TMB s’ha posat a disposició de la família del treballador traspassat, que estava assignat a la cotxera de busos de Ponent. Els serveis mèdics els estan donant suport psicològic. L’altre empleat ingressat “evoluciona favorablement”, segons TMB, que afegeix que “uns altres 58 han estat donats d’alta i es recuperen al seu domicili”.

La regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, ha lamentat la “notícia molt dolenta” de la mort del conductor i ha explicat que la víctima havia millorat i sortit de la UCI però l’evolució desfavorable el va fer tornar a Cures Intensives. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa