Mor un conductor d’autobusos de Barcelona per coronavirus

Metros i autobusos de Barcelona s'aturaran cinc minuts aquest divendres les 20h en senyal de dol

Un conductor d’autobusos de Barcelona ha mort per coronavirus aquest divendres. Es tracta d’un dels dos treballadors de TMB ingressats per la infecció i el primer en perdre la vida, segons ha fet públic l’empresa metropolitana de transport. Els serveis de metro i bus de tota la ciutat faran una aturada de cinc minuts a les 8 del vespre, perquè els treballadors puguin expressar el seu dol per la mort del company. Faran la pausa simbòlica així que arribin a una parada.

César M. S. es va incorporar a l’empresa el 2006 i era enginyer industrial. Tenia 52 anys i era d’origen peruà, segons fonts consultades pel TOT Barcelona.

TMB s’ha posat a disposició de la família del treballador traspassat, que estava assignat a la cotxera de busos de Ponent. Els serveis mèdics els estan donant suport psicològic. L’altre empleat ingressat “evoluciona favorablement”, segons TMB, que afegeix que “uns altres 58 han estat donats d’alta i es recuperen al seu domicili”.

La regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, ha lamentat la “notícia molt dolenta” de la mort del conductor i ha explicat que la víctima havia millorat i sortit de la UCI però l’evolució desfavorable el va fer tornar a Cures Intensives. 

Nou comentari