Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un dels dos conductors implicats en l’accident als túnels de Vallvidrera
  • CA

L’accident als túnels de Vallvidrera del passat dilluns a la tarda ha deixat finalment una víctima mortal. Un dels conductors implicats va resultar ferit crític i va ser traslladat a l’Hospital Clínic, on ha mort aquest dimarts. Segons informa el Servei Català de Trànsit es tracta d’un home de 53 anys que respon a les sigles A.G.C. i és veí de Sant Cugat del Vallès. Amb aquesta defunció són ja 51 les persones que han mort en accident de trànsit en el que portem d’any a la xarxa viària catalana.

A més, en l’accident hi va haver 4 afectats més, que seguirien hospitalitzats a Barcelona. Un ferit menys greu que va ser trasllat a l’hospital Quirón i 3 ferits lleus que van ser traslladats a la Vall d’Hebron i a la Clínica del Pilar. Els Mossos d’Esquadra segueixen investigant les causes del sinistre, que va tenir lloc dins del túnel de la C-16 al punt quilomètric 4,7. Segons sembla, es va produir un xoc frontal en sentit sud entre dos vehicles que va involucrar dos vehicles més. Es van activar sis patrulles dels Mossos, quatre dotacions de Bombers i cinc ambulàncies del SEM i la via va estar tallada més de dues hores.

El Servei Català de Trànsit recorda també que els familiars i afectats per sinistres de trànsit tenen a la seva disposició el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) els 365 dies de l’any per oferir-los orientació i informació a través del telèfon gratuït 900 100 268.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa