Mala notícia per Can Baró i el Carmel. Ha mort l’activista Antonio González, un veí mític de Barcelona, un “cuidador dels seus veïns”. Va ser el fundador, el 1972, de l’Associació de Veïns del Carmel: “Un barri on tot estava per fer”, va explicar ell mateix. Va ser després vocal d’urbanisme de l’Assoació i va seguir molt de prop l’esvoranc de 2005 durant la construcció del metro.

La regidora de mobilitat Rosa Alarcón ha lamentat el seu traspàs a través de Twitter i ha recordat que González sempre anava “amb un somriure a la boca, sempre lluitant”.

Alarcón coneixia bé a González: pocs mesos enrere van estar dinant junts, tal com ha explicat la mateixa regidora a les xarxes. “Aquell dia m’ensenyava la seva casa, i em va fer sortir al balcó perquè veiés les vistes de Barcelona”.

“Avui he parlat amb la família i els he transmès el condol de tots els ciutadans d’Horta-Guinardó. Com ho trobarem a faltar. No ho oblidarem. La teva lluita serà la nostra meta. Una abraçada, fins sempre…”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa