La gastronomia de Barcelona continua protagonitzant èxits. El darrer ha estat el restaurant Aürt, que es troba a l’hotel Hilton Diagonal Mar (districte de Sant Martí), es troba dins de la lliga dels Estrella Michelin i el porta el xef Artur Martínez. Concretament, ha estat reconegut en els premis World Culinary Awards 2022 com el millor restaurant d’hotel de l’Estat.
Aquest èxit arriba després que el l’Aürt se’l situés en el top 10 de restaurants de Barcelona de la Guia Macarfi 2023. Els orígens del restaurant es remunten en el 2019, quan es va inaugurar, i a més de l’estrella Michelín, durant la seva curta trajectòria ha aconseguit dos Sols Repsol.
A principis de desembre, un altre hotel de Barcelona va ser reconegut pel portal Elle Decor. Es tracta del Mandarin Hotel i va aparèixer en un rànquing sobre els hotels més bonics i luxosos del món. L’hotel, a un dels carrers més prestigiosos de la ciutat (passeig de Gràcia), destaca pel seu disseny i la seva ubicació. Les raons per la qual figura al rànquing d’Elle Decor són les rajoles hidràuliques i la seva terrassa amb piscina, un dels principals atractius de l’hotel.
Una altra estrella Michelin per un restaurant barceloní
Una altra bona notícia per a la gastronomia barcelonina va arriba el passat mes de novembre, quan els germans Torres, Sergio i Javier Torres, van aconseguir la seva tercera estrella Michelin gràcies a la feina feta en el seu restaurant Cocina Hermanos Torres. Durant la gal·la, que es va celebrar a Toledo, els dos germans van agrair el reconeixement. “És un somni fet realitat. Érem dos nois del Carmel que teníem un somni, i l’hem aconseguit”, va indicar Javier Torres. “Dediquem l’estrella a Barcelona, una ciutat que ha patit molt en els darrers anys”, va afirmar Sergio Torres.