Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
MÉTEO | Tornarà a nevar a Barcelona? La previsió de la setmana
  • CA

La neu ha arribat aquesta matinada a Barcelona i ha deixat imatges poc habituals a algunes zones altes de la ciutat. A Collserola, fins i tot, ha arribat a deixar un gruix de neu de 7 centímetres que ha resistit fins a primera hora del matí. L’arribada de pluja i d’unes temperatures prou baixes a la capital del país han provocat aquestes imatges per començar la setmana. Ara bé, tornarà a nevar a Barcelona?

Les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya apunten que el petit temporal d’aquesta nit anirà marxant a poc a poc de la ciutat. Això sí, durant la nit d’aquest mateix dilluns “entrarà una nova banda de núvols i precipitació pel Nord-Est”. Segons el Meteocat, la cota de neu tornarà a situar-se entre els 200 i 400 metres. Per tant, algunes zones de Collserola encara podrien enfarinar-se de nou aquest vespre o nit, malgrat que els experts apunten que ho farà amb menor intensitat que la nit de diumenge a dilluns.

Adeu a les afectacions

La carretera de la Rabassada ha estat tallada entre les 3 i les 7 de la matinada d’aquest dilluns per precaució per la presència de neu a la calçada. De fet, l’Ajuntament ja va activar aquest diumenge a la tarda un equip amb llevaneus per tal que actuïn si fa falta, i a Collserola i el Tibidabo hi ha cinc vehicles a punt. Sigui com sigui, malgrat que no es descarta una nova nevada a la ciutat, sembla que no es produirà cap incidència remarcable.

El que continuarà, això sí, serà el fred malgrat un augment lleu la temperatura. S’espera unes màximes de 13 graus al migdia per aquest dimarts i dimecres, i unes mínimes de 6 o 7 graus a altes hores de la matinada. Aquesta tònica es mantindrà fins al cap de setmana vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa