Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
MÉTEO | Quin temps farà aquest dilluns a Barcelona per menjar-se la mona

Acaba la Setmana Santa, com sempre, amb el dia que els padrins entreguen la mona als seus fillols. Un dia de trobades familiars on tothom mira al cel per saber quin temps farà. El temps ha respectat la Setmana Santa a Barcelona, si bé és cert que en un context de sequera com l’actual és més urgent que mai que plogui arreu del país sigui quan sigui. En aquest sentit, no hi ha hagut sort i les previsions tampoc conviden a l’optimisme.

Núvols i temperatura suau

Dilluns seguirà amb la tònica habitual. Així, els que tinguin pensat organitzar un dinar en una terrassa no sembla que hagin de patir. El cel, que s’ha anat tapant durant el cap de setmana, seguirà igual amb les nuvolades, que seran força notòries durant alguns trams del dia. Malauradament, no es preveu que caigui cap gota a la capital.

Tampoc les temperatures canviaran gaire. Barcelona tancarà dijous amb 11 graus de mitjana i uns 16 de màxima. Segons la previsió que fa el Meteocat, dilluns s’arribarà als 17 graus cap a les dues del migdia. Així les coses, caldrà esperar a l’hora de dinar per viure la màxima del dia. Les mínimes, a primera i última hora del dia, no baixaran dels 13 o 14 graus. Per tant, dia generalment tranquil amb temperatures que tampoc haurien de ser gaire estivals.

Setmana Santa tranquil·la arreu del país

El dia de la mona tancarà un cap de setmana llarg i posarà punt final a una Setmana Santa que no ha tingut cap sobresalt destacable. A excepció d’algun ruixat puntual durant la tarda de dijous a Osona i el Berguedà, la setmana ha estat marcada per l’absència de pluges a tot el país i pel sol a gairebé tot el territori des de dissabte. De cara a la setmana que comença, s’espera que les temperatures tornin a pujar considerablement a tots els indrets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa