Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
MÉTEO | Arribaran els ruixats d’aquest cap de setmana a Barcelona?
  • CA

L’absència de pluja cada cop preocupa més als experts i les autoritats. Prova d’això són les restriccions d’aigua que han entrat en vigor fa poques setmanes. Aquest dissabte i diumenge, però, s’obre un bri d’esperança en alguns punts de Catalunya, on els ruixats podrien arribar diumenge. La gran pregunta, però, és si aquests ruixats arribaran a Barcelona. Una pregunta que es fan, sobretot, els amants del running, que per acabar la setmana tenen una de les curses marcades en vermell al calendari, la Marató de Barcelona.

Dissabte ve marcat per l’aparició de núvols al nord del país que podrien deixar anar alguna gota. Sigui com sigui, Barcelona no en veurà cap, segons veiem a la predicció del Meteocat. No s’espera pluja a la capital, si ve les primeres hores del matí estaran marcades per l’aparició també de núvols, que marxaran al migdia i podrien tornar a aparèixer ben entrada la nit. Temperatura suau durant tot el dia, que no superarà els 15 graus.

Quin temps farà per la Marató?

Diumenge arriba el gran dia. Els núvols s’hauran desplaçat a algunes zones del litoral nord del país, on també podria caure precipitacions. En aquest sentit, els corredors de la Marató no cal que es preocupin gaire, ja que Barcelona es lliura aparentment de l’aigua. Només cap al migdia la nuvolada serà més intensa, augmentat una mica la probabilitat de pluja.

Un altre dels grans inconvenients per córrer, el vent, també brillarà per la seva absència. Només al migdia podria augmentar la seva intensitat amb cops d’entre 17 i 20 km/h. En algunes zones de la capital, incús, podria arribar a superar-se aquesta marca. Sigui com sigui, tot apunta que l’aparició de vent serà més aviat esporàdics, a jutjar de les xifres que marca el Meteocat. Pel que fa a la resta d’agents meteorològics, la mateixa tònica de la setmana: temperatures que rondaran els 10 i els 15 graus, propiciant un ambient agradable per la pràctica d’esport.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa