Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El temps que farà a Barcelona després de les ventades d’aquesta setmana
  • CA

Després d’una setmana intensa pel que fa al vent i la pluja -que ha afectat sobretot al litoral català-, Barcelona sembla que tornarà a tenir certa estabilitat climàtica. Segons prediuen els serveis meteorològics, no caldrà patir cap episodi de vent intens com el de la setmana passada i, segons indiquen les estadístiques, tampoc caldrà estar gaire preocupats dels paraigües. Això sí, caldrà abrigar-se a certes hores de la nit.

El que queda de cap de setmana serà tranquil: Ni rastre de pluja a cap barri de Barcelona. Segons el Meteocat, el sol predominarà a totes les hores del dia i les temperatures seran suaus. Al migdia d’aquest diumenge, el termòmetre s’enfilarà fins als 12 graus i es mantindrà estable fins la vespre. Quan marxi el sol, baixarà fins arribar als 5 graus a tocar de la mitja nit. Pel que fa al vent, situació controlada a Barcelona amb una major intensitat durant el migdia que no pas a la nit. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, de matinada i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud fluix, amb cops moderats a la tarda que podrien afectar a la capital. Res preocupant, però.

Inici de setmana estable

La situació per començar la setmana serà calcada a la del cap de setmana. Cel serè a Barcelona tant dilluns com dimarts i temperatures superiors als 10 graus al migdia. Durant la nit, el termòmetre podria baixar tres o quatre graus i arribar als sis de matinada. El vent farà menys acte de presència i no s’esperà que aquest superi els 17 o 18 km/h en cap moment del dia. Per contextualitzar aquestes dades, el vent va arribar a superar els 30 km/h la setmana passada. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, tampoc plourà durant aquests dies.

Els temps a Catalunya

Pel que fa a la resta del país, després d’uns dies amb temperatures baixes, ruixats arreu de Catalunya i nevades a cotes baixes, el sol serà el factor comú durant el que resta de cap de setmana a tot Catalunya. Els matins seran glaçats i seguiran la línia dels últims dies. Malgrat tot, un cop surti el sol, les temperatures aniran augmentant, sobretot a mesura que ens endinsem al cap de setmana i a principis de la setmana que ve.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa