Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
MÉTEO | Barcelona tanca el febrer amb una dràstica baixada de temperatures

En els darrers dies s’ha sentit a parlar d’una possible nevada a Barcelona. La baixada de temperatures que s’ha començat a notar des d’aquest diumenge indica que podria passar, que podríem viure una tímida nevada o, fins i tot, una d’aquelles grosses que els barcelonins hem viscut en molt poques ocasions a la ciutat. El Meteocat, però, no pronostica, de moment, que la neu visiti Barcelona (tot i que puguem tenir moltes ganes).

Segons el Meteocat, aquest dilluns les temperatures baixaran encara més i la ciutat tindrà unes temperatures mínimes de 3 graus i unes màximes de 8. El dimarts pujaran lleugerament, situant-se en unes mínimes de 7 graus i unes màximes de 14. Dimecres tornaran a baixar una mica amb unes mínimes de 5 i unes màximes de 13 graus. I dijous i divendres, les mínimes seran de 5 i 6 graus i les màximes de 14 graus, respectivament. Pel que fa a les precipitacions, tant dilluns com dimarts hi ha algunes probabilitats de pluja. Pel que fa a la resta de dies fins a divendres, però, les possibilitats són molt baixes.

Barcelona es prepara per a una possible nevada

Tot i les dades del Meteocat, els anuncis de nevades al Tibidabo i Collserosa han estat freqüentes en els darrers dies, raó per la qual Barcelona es prepara per a una possible nevada. L’Ajuntament activarà aquest diumenge a la tarda un equip amb llevaneus per tal que actuïn si fa falta.

Tanmateix, amb la baixada de temperatures, efectius municipals escamparan sal per espais on no toca el sol i també davant d’escoles, estacions de transport públic i centres sanitaris. Aquest dissabte, l’Ajuntament va explicar a Twitter que ja s’estaven fent feines preventives per evitar la formació de plaques de gel “en zones sensibles, com el districte de Sarrià-Sant Gervasi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa