Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Restablerta la circulació a la Ronda Litoral després del tall dels mestres
  • CA

Tercer dia de vaga del professorat català. Si ahir un grup de mestres feia una acció de protesta al Saló de l’Ensenyament, aquest matí una cinquantena de professors han tallat la Ronda Litoral. L’acció, però, es desmarca dels sindicats, que deixen clar a aquest diari que no hi tenen res a veure. El tall s’ha fet en els dos sentits de la marxa, entre la Barceloneta i Bac de Roda, i com es veu en el vídeo, han tirat pots de fum.

Segons la USTEC-STEs la protesta l’ha organitzat un piquet organitzat pels docents, com els que s’han anat fent aquests dies de protestes en diversos punts. I de fet, a les 10 h també està prevista una concentració de la CGT i a les 11.30 una manifestació unitària.

La Guàrdia Urbana ha indicat als cotxes que es trobaven atrapats per la protesta en sentit Besòs que fessin mitja volta, i els vehicles han circulat uns metres contra direcció perquè poguessin sortir de la ronda. En canvi, els vehicles que circulen en sentit Llobregat continuen encara atrapats per la congestió. La circulació a la Ronda s’ha pogut restablir a les 11h.

Aquest dimecres es van viure alguns moments de tensió al Saló de l’Ensenyament, on estava previst que comparegués el conseller d’Educació, Josep González Cambray. Una cinquantena de docents van accedir a l’interior del recinte, on van reclamar la dimissió de Josep Gonzàlez-Cambray i van exigir al president del Govern, Pere Aragonès, que intervingui en el conflicte.

La setmana vinent hi ha convocada vaga el dia 23 de març, pel 25% dels castellà, i la següent setmana hi ha convocades dues aturades més el 29 i 30 de març.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a març 17, 2022 | 09:46
    Ricard març 17, 2022 | 09:46
    Si porten una estelada els castellans els processaran per sedició. Si apallissen un Conseller de la Generalitat els castellans els tractaran d'agreujats i reprimits que bé havien de fer alguna cosa tenint en compte l'atzucac on els ha portat el govern "independentista". Els ensenyants tenen dret a reivindicar els seus drets. De pas no estaria malament que argumentessin els greuges que diuen patir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa