Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més de 170.000 euros per al Casal dels Infants del Raval amb donacions de clients de Bonpreu

Un total de 170.908,25 euros donats per clients dels supermercats Bonpreu i Esclat es destinaran al Casal dels Infants del Raval i, concretament, al reforç escolar que ofereix a nens i adolescents en situació de vulnerabilitat.

És el resulta d’una campanya de microdonacions que va posar en marxa la cadena de supermecats al febrer, que ofereix als clients que paguen la compra amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir a l’alça el compte i destinar els diners afegits a una entitat social.

Fins al 31 de març, 714.971 donacions han permès recollir aquests més de 170.000 euros que ara s’entregaran al Casal dels Infants, una de les entitats amb més història i més arrelada al teixit social del Raval. L’objectiu és ajudar-la a finançar les activitats de reforç de l’aprenentatge que ofereix a nens d’entre 6 i 16 anys quan s’acaba l’horari lectiu dels centres escolars.

Un cop comprovat l’èxit de la fórmula, a partir d’ara Bonpreu recollirà fons per a una entitat diferent cada mes. Les microdonacions de l’abril es destinaran a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga). Després vindran l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC), Save the Children, Fundació Impulsa, l’hospital Vall d’Hebron i la Fundació d’Amics de la Gent Gran, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa