Meritxell M. Pauné (Esplugues de Llobregat, 1985), periodista especialitzada en informació local de Barcelona i fins ara subdirectora, assumeix des d’avui la direcció del Tot Barcelona en substitució de Sílvia Barroso, que passa a dirigir El Món, el diari nacional del mateix grup periodístic, encapçalat per Salvador Cot com a editor. Pauné, que abans havia treballat a l’edició digital de La Vanguardia, continua l’objectiu de consolidar un projecte capdavanter pel que fa a continguts periodístics de la ciutat iniciat fa gairebé dos anys.

Sílvia Barroso (Barcelona 1970) assumeix la direcció d’El Món amb l’encàrrec de renovar i millorar els continguts informatius i reforçar el projecte periodístic. La nova directora d’El Món ha estat al capdavant d’alguns dels projectes digitals més destacats del panorama mediàtic català, com l’Avui.cat (2008-2010) i la versió digital del diari Ara (2010-2018). Ha encapçalat, des de la seva creació el novembre del 2018, el Tot Barcelona, el primer digital en català orientat a la informació local de la capital catalana.

El Grup El Món també incorpora Joan Marc Salvador com a director de tecnologia i Nerea Rodríguez, fins ara cap de redacció, com a nova responsable d’expansió digital i directora de Vadegust, el diari temàtic dels productes alimentaris de proximitat.

Salvador Cot, editor del Grup El Món, centrarà, a partir d’ara, la seva activitat en l’expansió del conjunt de capçaleres d’aquest projecte periodístic, diversificades temàticament i territorialment. A més d’El Món, el grup edita el Tot Barcelona, Món Terrassa, Vadevi, Balears Vadevi, Vadegust, Món Planeta i Món Esport, a més de diversos projectes locals i temàtics d’empreses associades. Un complex periodístic que fa d’El Món un dels principals grups editorials en català.

Nou comentari

Comparteix