Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El nou mercat de Sant Andreu obrirà el 15 de setembre
  • CA

Els andreuencs podran fer la compra al seu nou mercat a partir del 15 de setembre. Aquesta és la data de la reobertura del mercat renovat, segons ha anunciat Betevé. Almenys aquest és l’objectiu de les obres que comencen demà mateix. La gran atracció de l’edifici serà la seva proposta de vidre. Una aposta per una construcció transparent, celebren des de l’Ajuntament. El preu de l’obra és de 7,9 milions.

El Mercat de Sant Andreu es divideix en dues parts. L’edifici principal té dues plantes: un soterrani per encabir la logística i una de principal. Allà serà on els veïns faran les compres principalment. S’hi col·locaran 21 paradetes de venda de producte fresc. I a la segona zona, aquesta situada sota els porxos de la plaça del Mercadal, es podran trobar 5 establiments més que no comercialitzaran menjar. Això es trobarà a la planta baixa. En canvi, a les dues plantes superiors s’hi encabiran una sala d’actes i oficines.

Un mercat amb una llarga història

El Mercat De Sant Andreu, de fet, té una llarga història. Es va crear a mitjans del segle XIX com una proposta al descobert i no es va cobrir per primera vegada dins als 1906. Ara, però, farà una nova embranzida al seu protagonisme a la comunitat amb un disseny que vol ser “integrador”, defensen des del govern municipal. 

La part de l’edifici principal té al voltant de 2.500 metres quadrats d’ús real i el punt secundari, anomenat Local de Vendes, gairebé 700 metres quadrats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa