Un membre de la CUP denuncia intimidació dels Mossos en portar-li una citació de la fiscalia

Jordi Magrinyà explica que els agents han advertit a la seva mare que el detendrien si no anava a declarar

El número dos de la CUP a les eleccions, Jordi Magrinyà, ha denunciat que aquest matí uns agents dels Mossos d’Esquadra han tingut una actitud intimidatòria amb la seva mare quan han portat una citació de la fiscalia a casa seva. El membre de la formació anticapitalista ha considerat en una conversa telefònica amb el TOT Barcelona que els agents han volgut “espantar” la seva mare quan li han dit que el podrien detenir si no acudia a declarar a la comissaria. Fonts de la policia catalana han confirmat a aquest diari que han actuat com a policia judicial en traslladar una citació per una investigació de la fiscalia. 

A les 10:30 hores d’aquest matí els Mossos han arribat a casa de la mare de Magrinyà amb una citació per al seu fill. Allà, ha lamentat el membre de la CUP a través de Twitter, els policies han portat una citació per una causa motivada per “motius polítics”. A més, ha deplorat en una conversa amb aquest diari, han dit a la seva mare que el podrien detenir si no atén la petició judicial. “Ella sap que no estàs obligat a declarar i no ha agafat la citació”, ha detallat. 

Els tuits en què Magrinyà ha denunciat l'actitud intimidatòria dels policies. | Twitter

Els tuits en què Magrinyà ha denunciat l’actitud intimidatòria dels policies. | Twitter

Magrinyà desconeix quin és el motiu pel qual l’han citat, i els Mossos no faciliten la informació perquè es tracta d’una investigació oberta. El cupaire reconeix que pot ser “per molts motius” perquè la gent el coneix. La policia catalana recorda que, depenent dels fets que s’investiguin, no presentar-se a una citació pot ser motiu de detenció, tal com han alertat els agents a la mare de Magrinyà, segons explica el cupaire.

El membre de la formació anticapitalista precisa que ha rebut diverses citacions i que “mai” ha anat a declarar. 

Comentaris

    Cada vez más podridos y ahora encima haciéndose pobres víctimas. 02/06/2019 12:41 am
    Hala, ir a destrozar mobiliario urbano y a "okupar" que es lo único que sabéis hacer.
    FELIPE EL VAGO 02/06/2019 11:17 pm
    Que volen aquesta gent ?

Nou comentari