Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona atorga la Medalla d’Or a Jaume Sisa, Alexia Putellas i Laia Palau
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona atorgarà la Medalla d’Or de la ciutat al cantautor Jaume Sisa, a la futbolista Alexia Putellas i a la jugadora de bàsquet Laia Palau. Així ho han confirmat aquest dimecres els grups municipals en la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció, on s’ha aprovat inicialment reconèixer aquestes tres personalitats per la seva trajectòria i mèrits.

En la sessió celebrada aquest dimecres, el tinent d’alcalde de Cultura, Jordi Martí, ha defensat la distinció concedida a Sisa en considerar que és un dels cantautors de la ciutat “més indiscutits” i ha destacat el seu paper a l’hora de consolidar la música catalana tal com la coneixem actualment. La concessió a l’artista ha comptat amb el vistiplau de tots els grups amb l’excepció de Valents i de la regidora no adscrita, que hi han votat en contra.

Dues capitanes amb gran trajectòria

Pel que fa al reconeixement a Putellas, la comissió municipal ha posat en relleu l’àmplia trajectòria esportiva de la capitana del primer equip femení del FC Barcelona i el seu compromís social i comportament exemplar dins i fora de la pista. Recentment, la jugadora blaugrana ha revalidat el guardó com a millor futbolista de l’any que atorga anualment la UEFA després de tornar a portar el seu equip a guanyar un cop més la lliga espanyola i d’arribar a la final de la Champions League.

Sobre la medalla d’or a Palau, els grups han elogiat el seu immens palmarès tant a nivell de clubs com amb la selecció espanyola, que la converteix en la jugadora de bàsquet català “més reconeguda i amb millor trajectòria esportiva de la història”. En aquest sentit, cal recordar que Palau – de 42 anys- ha decidit enguany posar fi a la seva llarga carrera esportiva després de militar les últimes quatre temporades a l’Uni Girona, equip on exercia de capitana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa